Vacature Coördinerend Verpleegkundige

Functieomschrijving

Als coördinerend verpleegkundige ben je de “spin in het web” rond de zorg aan cliënten. Je coördineert, stuurt, begeleidt en weet je collega’s en disciplines te motiveren en te stimuleren tot de best mogelijke zorg.

Je hebt als verpleegkundige een signalerende functie. Je kunt goed inspelen op onverwachte situaties en je professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk.

Je bent klantgericht en zorgend. Je gaat voor kwaliteit en je werkt systematisch en zorgplanmatig. Daarbij waarborg je de privacy, zelfstandigheid en de waardigheid van onze cliënten. Voor meerdere cliënten coördineer je de zorg met een op ieder individuele cliënt toegesneden zorgplan (ECD).

Wij zoeken
Je bent een professional en goed opgeleid – met diploma Verpleegkundige (niveau 4) – en hebt enige jaren ervaring. Wij zoeken een collega die stressbestendig, zelfstandig, behulpzaam, tactvol, integer en oplettend is, met een scherp oog voor behoud van zelfstandigheid, privacy en waardigheid. Je hebt ruime ervaring in het werken met cliënten met somatische problematiek. Ook ben je bekend met het coördineren van de zorgprocessen binnen een multidisciplinair team, teams zorginhoudelijk aansturen en medewerkers ondersteunen in de werkprocessen. Tevens ben je bekend met het organiseren van zorginhoudelijke overleggen.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je: een goed salaris conform de CAO VVT (FWG 45) met een eindejaarsuitkering van 5,7% per jaar – tal van opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden – ruimte voor eigen initiatief – gezonde en voordelige faciliteiten.

Open jij het gesprek?
We nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen over deze leuke en uitdagende baan. Daarvoor kun je bellen met Ben Huiskes, Hoofd Zorg en Welzijn op telefoonnummer 030-6007130.

We kijken uit naar je reactie.
Je sollicitatie kun je mailen naar personeelsvoorziening@zorgspectrum.nl of richten aan Zorgspectrum, Werving, Postbus 1175, 3430 BD Nieuwegein onder vermelding van vacaturenummer 2015049.

*Interne kandidaten die voldoen aan de in de vacature gestelde functie-eisen en/of medische urgentie hebben zullen de voorkeur krijgen bij invulling van de vacature

*Bij aanname vragen wij u een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen