Vacature Klinisch Psycholoog

Be Well Zorgprofessionals, Maastricht-Airport

Inleiding

Be Well Zorgprofessionals detacheert en bemiddelt hoogopgeleide, ervaren medewerkers en zelfstandige managers en specialisten voor tijdelijke functies of opdrachten voor de zorg en welzijnssector. Be Well Zorgprofessionals garandeert een perfecte match tussen wensprofiel en kandidaten en kijkt niet alleen naar de harde eisen van de functie, maar vooral ook naar de competenties en persoonlijkheid door de inzet van assessments. Be Well Zorgprofessionals heeft uitgebreide ervaring in het detacheren van zorg & welzijn professionals bij gerenommeerde zorgbedrijven en biedt een uitstekende kwaliteit tegen concurrerende tarieven. Be Well Zorgprofessionals bemiddelt onder andere klinisch en GZ psychologen, psychiaters, artsen en verpleegkundigen op hbo-niveau.

Voor een Geestelijke Gezondheidszorginstelling in Limburg & Brabant is Be Well Zorgprofessionals op zoek naar een Klinisch Psycholoog voor de duur van 6 tot 12 maanden, met kans op verlenging bij gebleken geschiktheid. Een ZZP-overeenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Ook GZ-Psychologen en Psychotherapeuten worden uitgenodigd om te solliciteren!
Be Well Zorgprofessionals komt graag in contact met Klinisch Psychologen met affiniteit / ervaring met de zorgprogramma’s Angst-, Stemming- en Persoonlijkheidsstoornissen.

Functie-omschrijving

U bent gewend en vindt het een uitdaging gestandaardiseerd te behandelen volgens een duidelijk omschreven werkproces met gerichte tijdsinvesteringen, centrale agendavoering en een centraal aanmeld- en verwijspunt. Daarnaast heeft u kennis van en ervaring met het gebruik van E-health modules, of staat er open voor om hier mee te leren werken.
Als klinisch psycholoog ga je werken voor het team Angst en Stemming of Persoonlijkheidsstoornissen. Naast angst- en depressive stoornissen behandelen ze hier ook mensen met een bipolaire stoornis, cluster C-persoonlijkheidsstoornis en somatoforme stoornis. Binnen het team vinden zowel behandelingen als (psycho)diagnostische onderzoeken plaats. Naast individuele behandelingen biedt het team ook groepsbehandelingen voor angst- en stemmingsklachten en Cluster-C persoonlijkheidsstoornissen zoals cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke therapie, Acceptance and Commitment therapie en Schematherapie.
U gaat als klinisch psycholoog psychotherapieën geven en daarbij behandelt u kortdurend, klachtgericht en protocollair psychiatrische patiënten op basis van vastgestelde zorgprogramma’s. U zult vooral ingezet worden in complexe behandelingen. Hierbij geeft u supervisie psychodiagnostiek, u doet complexe intakes en indicatiestelling en stelt behandelplannen op. Als klinisch psycholoog heeft u een stimulerende rol naar de overige medewerkers. U begeleidt klinisch psychologen in opleiding en GZ-psychologen in opleiding.

Functie-eisen

Voor de vacature klinisch psycholoog:
– Bent u geregistreerd als klinisch psycholoog;
– Is ervaring hebben met systeemtherapie, (groeps)schematherapie, CGT, EMDR-2 IPT of enkele van deze aandachtsgebieden een belangrijke pré
– Naast de inhoud, heeft u affiniteit met bedrijfsvoering;
– U bent kwaliteit- en resultaatgericht en beschikt over een brede oriëntatie en hebt een heldere visie op de zorg en uw vak;
– U bent gericht op samenwerking en kunt collega’s stimuleren en motiveren.

Dienstverband

Een ZZP-overeenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Bij gebleken geschiktheid zal eventueel maatwerk in arbeidsvoorwaarden mogelijk zijn.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform cao GGZ.

Aanvullende informatie

Ook GZ-Psychologen en Psychotherapeuten worden uitgenodigd om te solliciteren!

Direct solliciteren

Overeenkomende artikelen