Vacature Teamleider Zorg

Zorggroep Charim

Inleiding

Charim zoekt jou!
Zorggroep Charim heeft 15 locaties. Daarnaast verleent de zorggroep diensten en zorg aan huis. Ruim 1400 medewerkers en 1700 vrijwilligers werken aan goede, kwalitatieve zorg voor de ouderen in regio Veenendaal en Zeist. Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. Kom jij het Charim-team versterken?
Charim is een veelkleurige organisatie die werk maakt van haar christelijke identiteit. Kernwoorden hierbij zijn: respecteren, faciliteren en – voor wie wil en kan – praktiseren. Van medewerkers verwachten we dat ze binnen professionele kaders vormgeven aan onze identiteit.

Zorggroep Charim zoekt per 1 april 2015 een teamleider zorg voor 32 tot 36 uur per week, parttime/fulltime
Je geeft leiding aan het zorgteam van d’n Aok en de (nieuw te ontwikkelen) kleinschalige PG afdeling op De Meent

Functie-eisen

Samen, toegewijd en professioneel – dat is waar de Meent en d’n Aok voor staan

Waar sta jij voor?

Wil jij meewerken aan het ontwikkelen van De Meent tot een kenniscentrum voor langdurig intensieve zorg en beschik je over:

  • Een HBO werk- en denkniveau met als minimale opleidingseis een afgeronde opleiding MBO Verpleegkunde niveau 4 aangevuld met een afgeronde managementopleiding
  • Enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie bij voorkeur in de ouderenzorg
  • Ervaring in kleinschalige zorg aan cliënten met dementie
  • Coachende en begeleidende kwaliteiten
  • Administratieve talenten
  • Uitstekende contactuele en sociale vaardigheden
  • Integriteit, geduld en doorzettingsvermogen

Versterk dan ons team!

Arbeidsvoorwaarden

Over de Meent en d’n Aok:
D’n Aok is onderverdeeld in 2 kleinschalige woongroepen waar in totaal 18 cliënten wonen. De sfeer in de woongroepen is zo huiselijk mogelijk en sluit aan bij de belevingswereld van de cliënt. Voor onze cliënten is het belangrijk dat zij zich thuis voelen. Cliënten die bij d’n Aok wonen, hebben allemaal een intensieve psychogeriatrische (PG) of gerontopsychiatrische zorgvraag.

In de Meent wonen 78 cliënten met een intensieve psychogeriatrische (PG) zorgvraag en 55 cliënten met een somatische zorgvraag. De Meent is onderverdeeld in woongroepen waar de sfeer zo huiselijk mogelijk is. Naast de cliënten die langdurig wonen in de locatie, ontvangen we elke dag ouderen uit de regio bij de dagopvang of in het restaurant. De nieuw te ontwikkelen afdeling bestaat uit 2 kleinschalige woongroepen van in totaal 14 cliënten met dementie met de mogelijkheid van een aantal plaatsen voor observatie.

Met een deskundig team van gemotiveerde medewerkers staan wij om onze cliënten heen. We werken nauw samen met de verschillende disciplines, zoals het behandelteam Charim Vitaal. Hierdoor bieden wij vanuit professionaliteit zorg op maat. De betrokkenheid met onze cliënten is groot. Daarnaast is ook de teamvorming erg goed. Er heerst een saamhorige sfeer. We doen met elkaar het beste voor onze cliënten!

Arbeidsvoorwaarden
Als teamleider zorg verdien je op basis van een 36-urige werkweek maximaal € 3.328,31 bruto per maand (FWG 50), exclusief 8% vakantietoeslag en 5,7% eindejaarsuitkering. Tevens bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
We vragen medewerking aan een eventueel assessmenttraject.

Direct solliciteren

Overeenkomende artikelen