Vacature Verpleegkundig Begeleider

Concern GGzE is gespecialiseerd in behandeling en ondersteuning van mensen met ernstige, meervoudige, complexe en vaak langdurende psychiatrische en psychosociale problemen. Ongeveer 2.300 medewerkers zetten zich in om zo’n 17.000 cliënten op jaarbasis de hulp te bieden die ze nodig hebben. We kijken niet alleen naar de aandoening, maar ook naar de mens daarachter. Samen met de cliënt en andere organisaties bekijken we hoe we de zorg kunnen bieden die het beste past bij de cliënt. We investeren in het bijzonder in een prettige en gastvrije behandelomgeving, omdat dit het herstel ten goede komt. Daarom omarmen we het Planetree-concept.

Het welzijn van de cliënt is hét uitgangspunt in de zorg die we bieden. Familie en naasten betrekken we zoveel mogelijk bij het behandelproces. Bij alles wat we doen zorgen we ervoor dat de zorg en de omgeving zo prettig mogelijk is voor cliënten en medewerkers. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken. Planetree helpt ons hiervan bewust te zijn.

Je voelt je betrokken bij onze doelgroep en onderschrijft het Planetree-gedachtengoed. Ga jij mensgericht te werk en ben jij een plezierige medewerker voor collega’s en cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkzaam bent als verpleegkundig begeleider bij de HIC. De HIC behoort tot het centrum psychotische stoornissen en is een gesloten afdeling die acute klinische zorg biedt aan psychiatrische cliënten, al dan niet in een gedwongen kader. Wanneer thuiszorg niet meer kan worden opgeschaald, komt de cliënt bij de HIC terecht. Je probeert de cliënt structuur en veiligheid te bieden, zodat hij/zij het psychisch evenwicht weer kan hervinden. Daarom is de maximale opnameduur van de cliënt in principe 3 maanden.

Ben jij in het bezit van een diploma Verpleegkunde (MBO-V of HBO-V) en sta je sterk in jouw schoenen? Heb jij ervaring binnen de psychiatrie en/of verslavingszorg (dit mag ook in de vorm van een stage zijn) en per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is belangrijk dat iemand flexibel kan omgaan met de invulling van zijn/haar werkdag.

Dienstverband

Het gaat hier om een tijdelijke functie (per direct tot augustus) voor 32-36 uur per week. Nachtdiensten hoef je niet te draaien. De functie is ingeschaald in CAO-GGZ, fwg 45. Dat betekent dat je, op basis van een fulltime dienstverband, maximaal € 2.876,00 bruto per maand verdiend. Op basis van je leeftijd, je ervaring en het aantal uren stellen we het salaris vast.

Werktijden

Conform rooster

BIG Registratie

Nee

Salaris

FWG 45