Vacature Verpleegkundige wondzorg

Niveau 4 of 5

Functieomschrijving

Als verpleegkundige met aandachtsgebied wondzorg verricht je ook verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij cliënten in de thuissituatie. Je werkt in kleine teams, waarbij je terug kunt vallen op een teamleider. Je helpt de cliënt bij het regisseren van zijn zorgvraag en zorgt voor korte lijnen naar huisartsen en ziekenhuizen. Je bent in staat het bredere geheel van de zorgvraag te overzien en beweegt hierin als spil tussen de ketenpartners. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van de wondzorg binnen je regio.

Ben jij onze kandidaat?

• Je hebt een diploma HBO-V of vergelijkbare opleiding voor verpleegkundige A (kwalificatieniveau 4 of 5).
• Je bent BIG geregistreerd en je kan een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) overleggen.
• Je hebt enige jaren werkervaring op de afdeling/ poli chirurgie of dermatologie en bij voorkeur de opleiding wondconsulent gevolgd in Rotterdam of Nijmegen.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.
• Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Je bent inlevend, doelgericht en ondernemend.
• Je hebt kennis en kunde op het specifiek gevraagde aandachtsgebied.
• Je hebt korte lijnen met de afdeling en/ of poli chirurgie binnen de regio.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een team dat bestaat uit gediplomeerde en deskundige medewerkers met hart voor de zorg. Allerzorg kijkt naar je kwaliteiten en je krijgt de ruimte om jezelf te zijn. De Allerzorg Academie ondersteunt je met scholingen in je verdere ontwikkeling als zorgverlener en er zijn doorgroeimogelijkheden.

De functie is ingedeeld in FWG 45, conform de CAO VVT. Bij 36 uur per week is dit een periodesalaris van maximaal € 2.669,76 (maximaal € 2.901,30 per maand). Wij bieden een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en bedrijfsfitness. De omvang van het dienstverband wordt in overleg vastgesteld.

Wie is Allerzorg?

Allerzorg is een innovatieve en ondernemende thuiszorgorganisatie en staat voor het leveren van kwalitatief goede zorg waarbij het belang van de cliënten altijd voorop staat. Onze zorg is ISO-healthcare gecertificeerd. Elke dag zijn wij bezig met onze zorg kwalitatief hoog te houden en als het kan nog beter te maken. In heel Nederland zijn er teams van verpleegkundigen en verzorgenden actief om zorg te verlenen op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, kindzorg, wondzorg, palliatieve zorg en specialistische zorg thuis. Allerzorg werkt met kleine teams, zo dicht mogelijk bij de cliënten. Zo kunnen we de zorg voor u snel laten starten, als het nodig is zelfs binnen drie uur.
Onze medewerkers luisteren en kijken naar uw persoonlijke omstandigheden en uw omgeving. Het uitgangspunt is dat alles kan wat echt nodig is en dat mensen boven regels gaan.

Allerzorg levert zorg in alle fasen van het leven en op alle gewenste momenten, waarbij de regie zoveel mogelijk bij de cliënten blijft. Zonder ingewikkelde procedures en lange wachttijden. Indien gewenst, ontvangt de cliënt al binnen drie uur de overeengekomen zorg. Om kwalitatief goede zorg te leveren zet Allerzorg zo min mogelijk verschillende medewerkers in per cliënt. De medewerkers van Allerzorg leveren ‘persoonlijke zorg’. Allerzorg is pas tevreden als de cliënten en de medewerkers tevreden zijn.

Zorg zoals je die voor je naasten wenst

Dat is de manier waarop onze zorgverleners dagelijks zorg verlenen. Onze medewerkers werken vanuit hun hart en geven zorg met aandacht en respect en met ruimte voor de cliënt om zichzelf te kunnen zijn.

Ben jij straks één van onze collega’s?

Uren / Locatie

De vestiging Zeeland, Walcheren heeft een specialistisch team wondzorg. Voor versterking van dit team zijn we op zoek naar ondernemende verpleegkundigen met een passie voor wondzorg. Bij voorkeur zoekt het team naar verpleegkundigen op Walcheren. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Marga Vrijmoeth T.06-11006932 of een email sturen naar wondzorg@allerzorg.nl.