Verpleegkundigen op oproepbasis

De baan

Als oproepkracht werk je nauw samen met de verpleging van de afdeling en maak je onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam. Je observeert, assisteert en begeleidt revalidanten bij de verpleegzorg. Je bent in staat coachend op te treden naar revalidanten die moeten leren leven met hun beperkingen. De hulpvraag van de revalidant staat hierin centraal. Je wordt ingezet op zowel de afdelingen voor volwassenen als op de jeugdafdeling.

De kandidaat

De Hoogstraat wil voor deze functie graag in contact komen met kandidaten die ruim beschikbaar en flexibel inzetbaar zijn. Wij zijn op zoek naar aankomend verpleegkundigen en verpleegkundigen in het bezit zijn van het diploma verpleegkunde niveau 4 of 5. Je kunt zelfstandig aan de slag en kunt goed samenwerken in een team. Daarnaast ben je in staat om direct en creatief in te spelen op wisselende situaties. Verder voel jij je volledig thuis in de resultaatgerichte en klantgerichte aanpak van onze organisatie.

Ons aanbod

De aanstelling is in eerste instantie tot 1 november 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van de arbeidsovereenkomst. Wij bieden een contract aan voor minimaal 13 uur per kwartaal. Het aantal uren dat je daadwerkelijk werkt is afhankelijk van je beschikbaarheid en de behoefte op de verpleegafdelingen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO ziekenhuizen. Het salaris is maximaal 2.916,- (FWG 45) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Verder bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket uit een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot gebruik van sportfaciliteiten.

Interesse?

Heeft deze advertentie je interesse gewekt en wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Thea de Bree (verpleegkundig manager dwarslaesie), telefoonnummer: 030 256 1471 of Iede van Dijk (verpleegkundig manager neurologie), telefoonnummer: 030 256 1424.

Je sollicitatiebrief met motivatie en CV kun je vóór vrijdag 16 oktober a.s. mailen naar: sollicitatie@dehoogstraat.nl, onder vermelding van vacaturenummer 15.046

Overeenkomende artikelen

0 1079

0 1948