Vacature Waarnemend (Revalidatie) Arts

De Hoogstraat Revalidatie biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met complexe, vaak blijvende en met elkaar samenhangende problemen in motoriek, sensoriek, cognitie, spraak taal en/of gedrag. De Hoogstraat vormt met de revalidatieafdelingen van de omliggende ziekenhuizen een hecht netwerk waarin patiënten verzekerd zijn van de beste revalidatiebehandeling. De gedragswaarden gastvrij zijn, luisteren en aansluiten staan in al ons handelen centraal.

Vanwege het verlof van één van de kinderrevalidatieartsen van eind juli 2015 tot medio januari 2016, zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

De baan

Als waarnemend arts bent u verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van kinderen van 0 tot 5 jaar. U werkt nauw samen met een ervaren kinderrevalidatiearts die, in voorkomende gevallen, optreedt als supervisor. De staf van 7 kinderrevalidatieartsen, waaronder de medisch manager, vormt een dynamische groep met veel ruimte voor leren en ontwikkelen.
Samen met uw collega geeft u inhoudelijk leiding aan het multidisciplinair samengestelde behandelteam. Het management van het kinderteam wordt gecompleteerd door de teammanager die verantwoordelijk is voor de organisatie van de zorg en fungeert als directe vraagbaak.
Deze tijdelijke baan in het kinderteam biedt een uitstekende gelegenheid aan collega’s die hun kennismaking met de kinderrevalidatie willen verdiepen als oriëntatie op een mogelijke carrière in dit deel van het vakgebied.

De kandidaat

U bent revalidatiearts met belangstelling voor kinderen, een kinderarts met interesse in de revalidatie of basisarts. U kunt zelfstandig werken en weet op de geeigende momenten de collega’s te vinden voor inhoudelijke reflectie of advies. U voelt zich als professional op uw plek in een multidisciplinair team en weet de samenwerking met andere disciplines te waarderen en te benutten. Daarnaast beschikt u over goede communicatieve eigenschappen.

Ons aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Het salaris is maximaal € 4.916,- (FWG 65) per maand op basis van een 36-urige werkweek. Verder bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket uit een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot gebruik van sportfaciliteiten. Bent u revalidatiearts? Dan is de AMS van toepassing.

Direct solliciteren

Overeenkomende artikelen